Kampenjazz konsert: Oslo Musikk- og kulturskole: ProsjektSuperStorband

SØNDAG 16. NOVEMBER

KL 20:00 – kr 150/100

OMK
Oslo Musikk- og kulturskole: ProsjektSuperStorband

Oslo musikk- og kulturskole (OMK) er trolig den eneste kulturskolen i landet som har en egen «rytmisk» avdeling. Kampenjazz har hatt gleden av å samarbeide med OMK i en årrekke, aller først med at det store improensemblet Instant Orchestra debuterte offentlig på Kampenjazz.

Etter en sommerlig konsert i juni med solister og småensembler, er de tilbake med stort format i høst. OMK har hatt et storband som prosjekt i noen år. Høstens utgave vil bestå av veldig flinke utøvere fra forskjellige aldersgrupper. I anledning kongerikets 200 års jubileum, trøkker de til med musikk av spenstige norske utøvere og komponister – og har invitert ingen ringere enn trompeteren Per Willy Aaserud til å være gjestesolist. Det blir bra!

Billetter kan kjøpes her – klikk!