Kampenjazz konsert: Waldemar 4

SØNDAG 9. NOVEMBER

KL. 20:00 – kr 150/100

Billetter kan kjøpes her: http://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184

Trygve_Fiske-jpg-433

Waldemar 4
Trygve Waldemar Fiske: Bass, André Roligheten: Saksofoner, Håvard Wiik: Piano, Erik Nylander: Trommer

I fjor mottok bassisten Trygve Waldemar Fiske Shell-stipendet ved Moldejazz-festivalen. Dette skapte muligheten for at han i år kan lansere sin egen kvartett. Etter mange år som bassist i mangfoldige bandsammensetninger, har Trygve nå med dette stipendet fått sette sammen sin drømmekvartett. Etter at vi på Moldejazz i sommer fikk presentert dette stjernelaget av musikere, skjønte vi at dette var en kvartett som gir en konsert du bare må få med deg.

Åpenbart kan bandets navn gi assosiasjoner til den kjente danske kongen Waldemar den fjerde, han som vi husker var kjent som Waldemar Atterdag.

Ikke vet huspoeten om det er tilsiktet eller ikke, men uansett kan kong Waldemars kallenavn peke på noe viktig. Her møter vi musikere med spontanitet og oppfinnsomhet i høysetet. Ingenting er gitt. Det er alltid nye muligheter. Nye ark. Nye dager.

Med en stor forståelse for tradisjonen, kaster bandet seg uredde ut i nye retninger. Dette blir friskt og nytt, og ikke minst spennende.

Billetter kan kjøpes her: http://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184