Kampenjazz konsert: Elin Rosseland Sekstett

SØNDAG 2. NOVEMBER

KL 20:00 – kr 150/100

billetter kan kjøpes her http://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184
eller ved inngangen

rosseland
Elin Rosseland – Prosjekt Favoritter (Urpremiere!)
Elin Rosseland: Vokal, Shannon Mowday: Bassklarinett, barytonsaxofon, Jørn Øien: Piano, Hedvig Mollestad Thomassen: gitar, Jo Skaansar Fougner: Bass, Jakop Janssønn: Trommer,

Elin Rosseland har vært en av de mest sentrale jazzvokalistene i Norge, helt siden hennes debut «Fair Play» på platemerket Odin i 1989. Som lærer på NMH har hun også hatt stor betydning for en lang rekke unge jazz-vokalister.

Hennes superprosjekt «Ekko» med Trondheim Jazzorkester hadde sin urframføring i 2010 og ble seinere utgitt på plate. Nå ønsker Elin Rosseland å gå nye veier fra dette punktet. Til det har hun valgt ut musikere som er blant hennes egne favoritter. De som følger med på ung norsk jazz vil overhodet ikke være overrasket hennes valg.

Hun komponerer helt ny musikk til dette prosjektet, spesielt skrevet for de utvalgte musikerne. Gjennom dette sier hun selv, ønsker hun å utvikle et sted det musikalsk er godt å være. Et sted mellom komposisjon og improvisasjon, hvor hver enkelt musiker har frihet til å sette sitt preg på samklangen og på låtenes dynamikk.

 

billetter kan kjøpes her http://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184

Elin Rosseland gleder seg til urpremieren til dette prosjektet. Det bør også du gjøre!