Kampenjazz presenterer: Fåx Trått

 

Premiere på Kompens masterprosjekt «FÅX TRÅTT»

Søndag 25. januar 2015 kl 20.00

Medvirkende

Kristoffer Kompen (trombone, arrangementer)
Atle Nymo (tenorsax, bassklarinett)
Andre Roligheten (sopransax, baritonsax)
Eyolf  Dale (piano)
Trygve Fiske (kontrabass)
Hans Hulbækmo (trommer)

kjøp billetter her: http://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184

Kompen

Om konserten

FÅX TRÅTT tar frem jazzperler fra 1920 og 30-tallet og skrur komposisjonene fra hverandre bit for bit, setter dem sammen igjen på en ny, fantasifull måte og fremfører dem indeksregulert til friimproviserende 2014-modus!

Ideen bak prosjektet FÅX TRÅTT kommer fra Kristoffer Kompen ( trombone) som er masterstudent ved Norges musikkhøgskole og regnes som et stort tradjazztalent. Nå har han samlet sammen et seksmann stort ensemble bestående av heftige improvisatorer fra den avantgardistiske delen av norsk jazzliv, for gi de rundt 100 år gamle jazzperlerne en ny moderne drakt!

Billetter