Kurs for slampoeter med CR Avery

c-r-_avery_1870_print

 

på mandag 22. og tirsdag 23. er det et eksklusivt kurs for slampoeter:

Dette er et eksklusivt kurs for deg som er slampoet, skriver dikt, sangtekster eller poesi, jobber med scenetekst eller er i krysningsfeltet mellom forfatter og formidler. Vi arrangerer et eget kurs for dere med C.R. Avery!

Du har anledningen til å oppleve C.R. Avery på scenen under festivalens rikholdige program før du lærer noen av hans tips og triks på kurset. Avery vil jobbe med temaene “Killing the cliché” og “Rhyme verse no rhyme”- noe han har god peil på etter å ha turnert verden rundt på små og store scener. Sjekk ut: Cravery.com

Vi er skikkelig stolte over å kunne tilby dette kurset i samarbeid med Cafeteatret. Søk om plass ved å skrive en kort motivasjonstekst til festivalleder@fortellerfestivalen.no og legg med CV eller en bio om hva du har gjort som er relevant for dette kurset.

Sted: Cafeteatret, Hollendergata 8, Oslo
Mandag 22. juni: Kl 17:00-21:00
Tirsdag 23. juni: Kl 11:00- 16:00
1500,-