DOBBELTKONSERT: Kampenjazz presenterer Henrik M. Nørstebø/Monkey Plot

nørstebø

Søndag 8. november kl. 20:00 – DOBBELTKONSERT: Henrik M. Nørstebø/Monkey Plot

Henrik M. Nørstebø, trombone

Trombone-fantomet Henrik M. Nørstebø slipper sin andre soloskive som er innspilt i Majorstuen kirke på plateselskapet SOFA i desember. Under konserten på Kampenjazz får vi høre noe av musikken før den er tilgjengelig for alle!

http://henriknorstebo.com/

Monkey Plot

Monkey Plot: Christian Skår Winther: gitar, Magnus Skavhaug Nergaard: bass, Jan Martin Gismervik: trommer

Monkey Plot – en akustisk trio – begynte å spille sammen i 2009. De ble kåret til Årets unge jazzmusikere under Jazzintro 2014 «Sinnsykt bra!» sa Monkey Plot om det. Plata «Angående omstendigheter som ikke lar seg nedtegne» ble sluppet på Hubro i vår til allmenn jubel fra anmelderne.

Dette blir sinnsykt bra!