Konsert: Kampenjazz presenterer Amurimuri

Amurimuri natali2

Søndag 27. september kl. 20:00 – Amurimuri

billetter kan kjøpes her:  NBT Billetter   eller kjøpes i døra

Natali Garner: vokal, Jan Klippen Hovland: piano, Oda Dyrnes: cello, Stian Andersen: kontrabass, Øystein Aarnes Vik: trommer. 

Amurimuri startet opp som kvartett i Oslo i 2011. Bandet ern å utvidet til kvintett, fiolin er byttet ut mot kontrabass og trommer. Bandets opprinnelige besetning utrykte seg med impulser fra både klassisk og improvisert musikk. Dette er videreført med den nye besetningen.

Bandets sterke stemmer danner velbalanserte komposisjoner med et kammermusikalsk preg der Natali Garners tekstunivers er en viktig del av bandets utrykk. Dette tillegger musikken elementer av vise og folkemusikk. Med sine stemningsfulle låter skaper de leken poetisk og enkel musikk med kompleks dybde.