konsert: MEER

meer

fredag 25. september

kl. 21:00

MEER slipper første singel fra debutalbumet og feirer med konsert på Caféteatret på Grønland!

Brevkongen varmer opp med digge elektroniske greier, før progpopkollektivet formerly known as Ted Glen Extended tar scenen! Ålreit fredagskveld foråsidetsånn!

CC: 150,- // aldersgrense 18 år
_________________________________________________

MEER (tidligere kjent som Ted Glen Extended) er et alternativt poporkester som består av åtte musikere fra Hedmarken. De startet som duo allerede i 2008, og har siden da utvikla seg til et sterkt og eklektisk kollektiv. MEER lager popmusikk som bryter de fleste sjangerbegrensninger, og låner elementer fra klassisk, prog, rock og folk. I 2012 ga bandet ut en EP som fikk terningkast seks og ble beskrevet som «unik og utrolig vakker» av Hamar Arbeideblad. Låta «Cabin Pressure» fra EPen fikk høy radiorotasjon. MEER er et erfarent og energisk loveband, og har bl.a. spilt på festivaler som Volumfestivalen, AnJazz, Tømmerstock og Nordischer Klang i Tyskland. MEERs første fullengder kommer i januar 2016, men allerede i september slippes singelen «Night by day». Singelen feires med slippkonsert på Gregers torsdag 17. september!

MEER er vokalistsøsknene Knut og Johanne Margrethe Kippersund Nesdal, bratsjist Ingvild Nordstoga Eide, fiolinist Åsa Ree, Eivind Strømstad på gitar, Ole Gjøstøl på piano, Morten Strypet på bass og Mats Lillehaug på trommer.

Som support spiller Brevkongen aka Anders Linnestad, som lager fengende elektronsik musikk. Han har med seg trommis og fiolinist, og trakterer selv vokal, gitar og datamaskin.

https://www.facebook.com/events/1640005702935820/