FLAMENCO DE LA FRONTERA

flamencodelafrontera

FLAMENCO DE LA FRONTERA
Flamencoshow med toppartister fra Jerez de la Frontera i Spania!
Etter fjorårets suksess får vi et gjensyn med flotte gjesteartister fra Andalucia. Temperamentsfull, rytmisk dans, intens sang og virtuost gitarspill bringer deg ut av det norske høstværet og inn i en verden av følelser og magi. BIENVENIDOS !

Flamencogitar: Agustin de la Fuente (Jerez)
Flamencosang: Agustin Mancheno de la Cruz (Jerez)
Perkusjon og vokal: Tito Enrique Guevara Estrella
Flamencodans: Tonje Lieberg

Agustin de la Fuente er en fantastisk dyktig flamencogitarist, veletablert i Jerez så vel som i Tyskland og Japan, mens den energiske sangeren Agustin Mancheno synger og formidler autentisk og intens Jerez-flamenco som vi sjelden får høre her til lands.

FLAMENCO DE LA FRONTERA er et spansk-norsk samarbeid og inkluderer de Oslo – baserte artistene Tito Guevara og Tonje Lieberg. Tito Guevara er multiinstrumentalist innen mange sjangre, sanger og låtskriver, mens Tonje Lieberg er kjent fra den norske flamencoscenen som danser, instruktør og produsent. Hun har opptrådt på en rekke festivaler i Norge , samt på scener i Spania, Latvia, Holland og Pakistan.

Velkommen til en innholdsrik og intens flamencoaften ! Det blir også workshops i dans, gitar og sang i tilknytning til turnéén.

Dørene åpner 20, konsertstart kl.21
Cc: 200 /220
www.billettservice.no

soleatonje