HJERTET I MUSIKKEN, DEL 2: FORELSKELSEN

TrioToccata2015-1 Elisabeth Dahl
Fredag 20.11.2015, Caféteatret, kl. 19.30. Dørene åpner for publikum kl. 18.30.
Billettsalg kort eller kontant i døren:
Voksne: 200,-
Student/honnør: 100,-
Skoleelever : 50,-
Ønsker du å reservere en billett på forhånd, send en epost til post@triotoccata.com.

Trio Toccata presenterer «Hjertet i musikken, en konsertserie i fire deler»

Del 2: FORELSKELSEN
Trio Toccata spiller «Erkehertugtrioen» av Beethoven, «Dumky-trio» av Dvorák – og Elisabeth Dahl fremfører et utvalg berømte kjærlighetsbrev.

HJERTET I MUSIKKEN – en annerledes konsertserie

Trio Toccata inviterer til fire forestillinger med det beste av klavertriolitteraturen koblet med forskjellige interessante tekster, bl.a. utdrag fra komponistenes brev og tekster av forskjellige diktere – i del 1,2 og 4 fremført av skuespiller Elisabeth Dahl, grunnlegger av The Norwegian Shakespeare Company.
Kjærligheten til musikken og livet er den røde tråden gjennom konsertserien. Vi vil ta for oss inspirasjonen, forelskelsen, lengselen og lidenskapen etter tur.

Som avslutning på forestillingene inviterer vi publikum til å bli igjen og fortsette i fri samtale med oss rundt musikken og det som måtte dukke opp. Ta gjerne et glass vin! Caféteatret er et hyggelig sted å bli værende.

Om de medvirkende:

Trio Toccata består av fiolinisten Camilla Rognes, cellisten Vivian Sunnarvik og pianisten Torhild Fimreite.

Camilla er utdannet fra Barratt Due musikkinstitutt, Guildhall School of Music and Drama i London og Norges Musikkhøgskole, og hun er etterspurt både som solist og kammermusiker.

Vivian er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og etter fortsettende studier i USA er avtalebøkene fulle både med solospill og kammermusikk.

Torhild har diplomeksamen fra NMH og videre studier i Italia og USA. Hun har vunnet flere priser, og har hatt flere solistoppdrag med norske symfoniorkestre. For tiden deler hun sin tid mellom undervisning, solospill og kammermusikk.

Både Vivian og Camilla har ofte spilt duo med Torhild. Våren 2014 begynte vi endelig å spille klavertrio for fullt sammen – da hadde vi omsider landet i samme by! Kammermusikken ligger vårt hjerte nærmest. Vi brenner for denne formen og ønsker å bringe den ut til mange.
Med oss har vi vært så heldige å få skuespiller Elisabeth Dahl, grunnlegger av Norwegian Shakespeare Company. Vi deler en felles interesse for det intime forestillingsformatet og har lyst til å blåse nytt liv, og ny kjærlighet, inn i musikken.

Neste konsert blir 4. mars 2016. Da blir det duket for Brahms, Mendelssohn og Salomos Høysang.

Velkommen!!!