FRILANSSKUESPILLERNES EGEN PRIS!

Frilansprisen-Hold-av-datoen

28.januar lager vi en kveld med bobler, underholdning og prisutdeling på Cafeteatret/Nordic Black Theatre.

En kveld til heder og ære for landets frilansskuespillere, en kveld der kolleger møtes – Dette er DIN kveld, det er her du skal være!

Følg med! Mer detaljert program kommer.

Om Frilansprisen
Frilansprisen skal hedre en frilansskuespiller som i løpet av det siste året og/eller i sin foreløpige karriere har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, har vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

Prisen ble lansert i 2010, og deles ut årlig av Norsk Skuespillersenter. Vinneren velges av en jury bestående av fjorårets vinner Cici Henriksen, leder av Norsk Skuespillerforbund Knut Alfsen og kunstnerisk leder for Norsk Skuespillersenter Linn Meyer Kongshavn. Prisen består av et stipend på kr. 10 000,- samt et diplom spesialdesignet av Linn Ramm Østgaard.