Del 3 av «Hjertet i musikken»: «Lengselen»

 

Toccata_3

Trio Toccata presenterer «Hjertet i musikken, en konsertserie i fire deler»

Del 3: LENGSELEN

Fredag 04.03.2016, Caféteatret, kl. 19.30. Dørene åpner for publikum kl. 18.30.

Trio Toccata spiller trio nr. 1 op. 49 i d-moll av Felix Mendelssohn, og klavertrio nr. 1 op. 8 i H-dur av Johannes Brahms. Martin Ravndal Hauge, professor emeritus i teologi ved UiO, leser utdrag fra Salomos høysang. Dette blir en stemningsfull og oppløftende konsert! Ta med en venn og nyt den gode stemningen i Caféteatrets vakre lokaler.

Billettsalg kort eller kontant i døren:
Voksne: 200,-
Student/honnør: 100,-
Skoleelever : 50,-
Ønsker du å reservere en billett på forhånd, send en epost til post@triotoccata.com.

HJERTET I MUSIKKEN – en annerledes konsertserie

Trio Toccata inviterer til fire forestillinger med det beste av klavertriolitteraturen koblet med forskjellige interessante tekster, bl.a. utdrag fra komponistenes brev og tekster av forskjellige diktere – i del 1,2 og 4 fremført av skuespiller Elisabeth Dahl, grunnlegger av The Norwegian Shakespeare Company. I del 3, «Lengselen», har vi fått med oss Martin Ravndal Hauge, professor i teologi fra Universitetet i Oslo, til å lese fra og fortelle om Salomos Høysang, som han nylig har publisert en bok om.

Kjærligheten til musikken og livet er den røde tråden gjennom konsertserien. Vi vil ta for oss inspirasjonen, forelskelsen, lengselen og lidenskapen etter tur.

Som avslutning på forestillingene inviterer vi publikum til å bli igjen og fortsette i fri samtale med oss rundt musikken og det som måtte dukke opp. Ta gjerne et glass vin! Caféteatret er et hyggelig sted å bli værende.

Om de medvirkende:

Martin Ravndal Hauge er seniorprofessor i Det gamle testamentet på Det teologiske fakultet ved Universitetet i Oslo. Han har nettopp avsluttet et stort bokmanus om kjærlighetsforståelsen i Høysangen. Her åpner han noen av de mest spennende bibelske tekstene om kjærlighet, samliv og Gud.
Trio Toccata består av fiolinisten Camilla Rognes, cellisten Vivian Sunnarvik og pianisten Torhild Fimreite.

Camilla er utdannet fra Barratt Due musikkinstitutt, Guildhall School of Music and Drama i London og Norges Musikkhøgskole, og hun er etterspurt både som solist og kammermusiker.
Vivian er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og etter fortsettende studier i USA er avtalebøkene fulle både med solospill og kammermusikk.
Torhild har diplomeksamen fra NMH og videre studier i Italia og USA. Hun har vunnet flere priser, og har hatt flere solistoppdrag med norske symfoniorkestre. For tiden deler hun sin tid mellom undervisning, solospill og kammermusikk.

Både Vivian og Camilla har ofte spilt duo med Torhild. Våren 2014 begynte vi endelig å spille klavertrio for fullt sammen – da hadde vi omsider landet i samme by! Kammermusikken ligger vårt hjerte nærmest. Vi brenner for denne formen og ønsker å bringe den ut til mange.

Neste konsert blir 6. mai 2016. Da blir det mer Mendelssohn, tango av Astor Piazzolla og lidenskap for alle pengene!

Velkommen!!!
Fredag 04.03.2016, Caféteatret, kl. 19.30. Dørene åpner for publikum kl. 18.30.

Trio Toccata spiller trio nr. 1 op. 49 i d-moll av Felix Mendelssohn, og klavertrio nr. 1 op. 8 i H-dur av Johannes Brahms. Martin Ravndal Hauge, professor emeritus i teologi ved UiO, leser utdrag fra Salomos høysang. Dette blir en stemningsfull og oppløftende konsert! Ta med en venn og nyt den gode stemningen i Caféteatrets vakre lokaler.

Billettsalg kort eller kontant i døren:
Voksne: 200,-
Student/honnør: 100,-
Skoleelever : 50,-
Ønsker du å reservere en billett på forhånd, send en epost til post@triotoccata.com.

HJERTET I MUSIKKEN – en annerledes konsertserie

Trio Toccata inviterer til fire forestillinger med det beste av klavertriolitteraturen koblet med forskjellige interessante tekster, bl.a. utdrag fra komponistenes brev og tekster av forskjellige diktere – i del 1,2 og 4 fremført av skuespiller Elisabeth Dahl, grunnlegger av The Norwegian Shakespeare Company. I del 3, «Lengselen», har vi fått med oss Martin Ravndal Hauge, professor i teologi fra Universitetet i Oslo, til å lese fra og fortelle om Salomos Høysang, som han nylig har publisert en bok om.

Kjærligheten til musikken og livet er den røde tråden gjennom konsertserien. Vi vil ta for oss inspirasjonen, forelskelsen, lengselen og lidenskapen etter tur.

Som avslutning på forestillingene inviterer vi publikum til å bli igjen og fortsette i fri samtale med oss rundt musikken og det som måtte dukke opp. Ta gjerne et glass vin! Caféteatret er et hyggelig sted å bli værende.

Om de medvirkende:

Martin Ravndal Hauge er seniorprofessor i Det gamle testamentet på Det teologiske fakultet ved Universitetet i Oslo. Han har nettopp avsluttet et stort bokmanus om kjærlighetsforståelsen i Høysangen. Her åpner han noen av de mest spennende bibelske tekstene om kjærlighet, samliv og Gud.

Trio Toccata består av fiolinisten Camilla Rognes, cellisten Vivian Sunnarvik og pianisten Torhild Fimreite.

Camilla er utdannet fra Barratt Due musikkinstitutt, Guildhall School of Music and Drama i London og Norges Musikkhøgskole, og hun er etterspurt både som solist og kammermusiker.
Vivian er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og etter fortsettende studier i USA er avtalebøkene fulle både med solospill og kammermusikk.
Torhild har diplomeksamen fra NMH og videre studier i Italia og USA. Hun har vunnet flere priser, og har hatt flere solistoppdrag med norske symfoniorkestre. For tiden deler hun sin tid mellom undervisning, solospill og kammermusikk.

Både Vivian og Camilla har ofte spilt duo med Torhild. Våren 2014 begynte vi endelig å spille klavertrio for fullt sammen – da hadde vi omsider landet i samme by! Kammermusikken ligger vårt hjerte nærmest. Vi brenner for denne formen og ønsker å bringe den ut til mange.

Neste konsert blir 6. mai 2016. Da blir det mer Mendelssohn, tango av Astor Piazzolla og lidenskap for alle pengene!

Velkommen!!!