Kamenjazz: PLATESLIPP: Hanna Paulsberg Concept

Søndag 13. mars kl. 20:00 – PLATESLIPP: Hanna Paulsberg Concept

Hanna Paulsberg: saksofon, Trygve Fiske: bass, Hans Hulbækmo: trommer, Oscar Grönberg: piano

billetter: nordicblacktheatre.hoopla.no/sales

hanna_paulsberg

Hanna Paulsberg kommer endelig tilbake til Kampenjazz! Hun og hennes nå veletablerte kvartett Hanna Paulsberg Concept er et av Norges aller fremste uttrykk for ung norsk jazz med solide internasjonale røtter.

I 2015 ble Hanna utpekt som NTNU-ambassadør ved Jazzfest i Trondheim. Hanna er også et kjent medlem i Trondheim jazzorkesters (TJO) mange konstellasjoner og har bidratt til TJO-prosjekter i samarbeid med Motorpsycho/Ståle Storløkken, Come Shine, Elin Rosseland, Eirik Hegdal og Marius Neset.

Til våren slipper bandet Hanna Paulsberg Concept sin tredje plate, «Eastern Smiles» etter de kritikerroste «Waltz for Lilli og «Song for Josia». Plata slippes på Odin, Norsk Jazzforums gamle plateselskap som ga ut mange legendariske norske jazzplater på 80 – og 90 – tallet. Dette blir den første nyutgivelsen derfra siden 1993.

Terje Mosnes skrev om kvartettens forrige plate: «STADIG swingende støtt forankret i et post-bop/ekspresjonistisk 60-tallsidiom spiller de sju gode Paulsberg-originaler som gjaldt det både livet og hyra på en høl-i-veggen-jazzklubb. Og de gjør det så stilsikkert, offensivt og med så godt sammenskrudd bandautoritet at et gammelt coltranehjerte slår dobbeltslag av pur glede.»

Mer informasjon og musikk:

http://www.hannapaulsberg.com/p/hanna-paulsberg-concept.html