Brelsk! Jaques Brel på Norsk

Brelsk
Jacques Brel på Norsk
Brelsk
Sangene til Jacques Brel er tidløse. De handler om menneskets grunnleggende følelser, om sorg, svik, lidenskap og forelskelse. Historiene kan være sorte og rå, men aldri uten referanser til Brels store livstema, kjærligheten.
Marius Holth har utviklet showet «Brelsk» med egne tolkninger av den Belgiske sang legenden. Når du kommer på konsert med Brelsk får du oppleve franske følelser og stor historiefortelling.Her er det virtuost trekkspill, en gråtende fiolin, symfoniske pianoanslag, en stødig bassgang og ikke minst en sterk stemme som forteller Brels historier på norsk. Jacques Brel er kjent som en av de viktigste stemmene i moderne Europeisk musikk kultur. Brelsk ha hatt rundt 40 konserter over hele Norge og har vært profilert i Norsk Media. Vi ønsker deg velkommen til en musikalsk aften i lidenskapens tegn.
Marius Holth – vokal
Lise Giæver – piano
Marius Løkse – trekkspill
Tarjei Nysted – fiolin
Einar Bergem – kontrabass
Oversettelser – Marius Hotlh og Jonn Riise