AVLYST: Konsert – Thuy Linda

Konserten er dessverre avlyst

ElementerKonsert_Medium
Den 20. juni holder mossingen Thuy-Linda med band en aldeles unik konsert på ærverdige Cafeteatret.

Vi tyvstarter på Thuy-Lindas kommende debutalbum «Elementer» til høsten 2016. Hun henter inspirasjon fra singer/songwriter tradisjonen, pop- og folkmusikk. Hennes styrke er formidling av innlevelse og tekster som berører enhver lytter.

Hun har skrevet og opptrådt på mindre og større scener i de siste 10 årene. På konserten følger vi hennes musikalske reise gjennom disse årene fra de aller første låtene hun skrev til nyeste. Det blir også spennende gjesteopptreden. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av!

Thuy-Linda (vokal) / Hauk J. Røsten (gitar) / đ’Band (bass/piano/trommer)

Det er GRATIS inngang. Baren/cafeen er åpen og etter konserten er det duket for pre-lanseringfest til kl 01.00.

VELKOMMEN!