Oslo Kulturnatt Konsert: Kevzta

Oslo Kulturnatt – Gratis konsert!
KEVZTA
kl. 20:00
fri aldersgrense
kevin1
Kevin Mbugua med artistnavnet, Kevzta, begynte reisen sin i underholdningsbransjen som en danser, innenfor hip hop miljøet i Oslo. I dag har han utviklet seg videre til å bli en sanger, låtskriver & poesi skribent. Kevzta gir deg en smak av litt forskjellig, bandet leverer en mix av pop,funk, soul med en blanding av afrikanske rytmer. Det passer de fleste og funker til det meste.

Tidligere har han reist verden rundt som koroegraf og hentet inn både inspirasjon og motivasjon til å vise Norge mer av det han har å tilby som artist. Det er tydelig at artisten har store visjoner og drømmer. Han bruker talentet sitt på flere områder og har tidligere i år vært med på et teaterstykke framført på Operaen. I vår hadde han 4 konserter, blant de en festival i Slovakia og en utsolgt konsert på Caféteateret.