Kampenjazz: sesongåpning: Brunborg/Raknes Duo

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg

FOTO: CF-Wesenberg

Søndag 18. september kl. 20:00 – SESONGSTART: Brunborg-Raknes Duo

Tore Brunborg: saksofoner, Steinar Raknes: bass

billetter kan kjøpes ved døra eller på web her: nordicblacktheatre.hoopla.no
kr 200/150

Vi trenger vel ikke si mer – to av de fremste stemmene i norsk jazz de siste tiårene sammen som nystartet duo. Tore Brunborg er vel en av de aller mest brukte saksofonistene i norsk jazz og har vist seg gjennom en serie bestillingsverk og plater å være en meget habil låtskriver. Med musikalsk innsikt i hele den moderne jazzhistoria og med den norske jazzhistoria etter 1970-75 i ryggmargen har han evne til å hente inspirasjon fra hvor som helst og gjøre det til sitt eget stoff. Du er aldri i tvil hvem det er når Tore Brunborg spiller.

Steinar Raknes har ikke bare etablert seg som en strålende jazzbassist. Han er dessuten også en strålende singer-songwriter med bass og vokal hvor han blander americana, blues, jazz, og masse annet til et svært personlig uttrykk. Men det er vel først og fremst som en av Norges største basstalenter i sin generasjon, slik vi kjenner ham fra Urban Connection, fra samarbeid med Ola Kvernberg og fra hans egen kvartett.

Sjekk:

http://www.torebrunborg.com/ http://www.steinarraknes.com/