Kampenjazz presenterer: DAMANA

Søndag 5. mars kl. 20:00 – DAMANA – Dag Magnus Narvesen Oktett

André Roligheten: barytonsaksofon og bassklarinett, Jørgen Mathisen: tenorsaksofon, Kristoffer Alberts: altsaksofon, Hayden Powell: trompet, Kristoffer Kompen: trombone, Øyvind Dale: piano, Adrian Myhr: kontrabass, Dag Magnus Narvesen: trommer og komposisjon

billetter: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales/
eller i døra

7 DAMANA

Foto Eyolf Dale

Å sette sammen en jazzoktett i Norge er økonomisk galimatias. Men noen ganger skaper det musikalsk magi. Som det gjør med Dag Magnus Narvesens DAMANA.

Da det nordiske webtidsskriftet salt peanuts* anmeldte bandets konsert på Victoria – nasjonal jazzscene for ett år siden, omtalte de bandet som «et musikalsk mirakulum», og siden det har anmeldere over hele verden omfavnet debutplata deres «Cornua Copiae» med en foss av lovord. Plata ble blant annet kåret til årets norske utgivelse av to av Klassekampens ti anmeldere, uansett sjanger.

Dette er med andre ord en anledning til å få med seg en aldri så liten norsk sensasjon på en ellers helt alminnelig søndag i mars.

Lytt godt til god musikk!

Sjekk: https://www.youtube.com/watch?v=Y1-Ww-eGodw