Kampenjazz presenterer: Sebastian Haugen-Markussen sekstett

Søndag 26. mars kl. 20:00 – Sebastian Haugen-Markussen sekstett

Sebastian Haugen-Markussen: bass, Anders Lønne Grønseth: saksofon, Kjetil Jerve: piano, Tore Sandbakken: trommer, Anders Kregnes Hansen: vibrafon og David Aleksander Sjølie: gitar

billetter: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales/

10 Sebastian (2)

PLATESLIPP: I 2015 debuterte Sebastian Haugen-Markussen med kvartett i eget navn under Barentsjazz i Tromsø. Nå slipper han sitt debutalbum «Skarvesteinen» – ei jazzplate forankret i den nordiske jazztradisjonen med nordnorske røtter.

Sebastian har helt siden barndommen kjent tilhørighet til Nord-Norge. De sterkeste sommerminnene fra barndommen er fra farens hjemsted på Andøya i Vesterålen sammen med besteforeldrene. Han har valgt å dedikere plata til denne øya.

Låtene skildrer hver sin historie om et sted, hendelse eller fenomen på Andøya med titler som Yttersida, Fyret, Nordlys og Storskaden. Låta Skarvesteinen er platas tittelspor. Selv om historiene er forskjellige, forsøker bandet hele tiden å beholde en varme og en rød tråd i klangbildet – som den nordnorske sommernatta.

Sjekk: http://www.sebastianhaugen.no/