Doc Lounge Oslo – 7. november

doc_lounge_oslo

DOC LOUNGE PRESENTERER ALL THIS PANIC

FILM + QUIZ = SANT
————————–—————
Savner du skam? Kanskje All This Panic kan hjelpe! Den nære og realistiske portreteringen av ungdomskultur som var i Skam finner du igjen i dokumentarfilmen All This Panic.

All This Panic er et dypdykk i ungdomskulturen og de tanker og problemstillinger unge har når de går fra barn til voksne. Vi følger en venninegjeng i New York, gjennom de definerende, vanskelige og fine tenåringsårene.

Etter filmen blir det quiz med mye nostalgi. Vi ser tilbake på 80-, 90- og 00-tallet og trekker frem noen av de mest definerende og viktigste øyeblikkene fra disse årene. Ta med deg venner som kan mye om historie, populærkultur og musikk, så kan du og laget ditt vinne billetter til en valgfri Doc Lounge. Yay!

————————–—————
DØRENE ÅPNER: 18.00
ARRANGEMENTET STARTER: 19.00

Billetter selges i døren: 70,- (50,- for studenter)

————————–—————
OM DOC LOUNGE OSLO:
Doc Lounge Oslo har fra Februar 2016 månedlige dokumentarfilmvisninger. Arrangementene er lagt til første tirsdag i måneden på Caféteateret. Vi ønsker å lage inspirerende kvelder basert på gode dokumentarer, med tilskudd av musikk, underholdning, foredrag, forestillinger eller utstillinger.

Doc Lounge Oslo har månedlige dokumentarfilmvisninger, med oppstart i februar 2016. Arrangementene er lagt til første tirsdag i måneden på Caféteateret. Vi ønsker å lage inspirerende kvelder basert på gode dokumentarer, med tilskudd av musikk, underholdning, foredrag, forestillinger eller utstillinger.

mer info:  https://www.facebook.com/docloungeoslo/