Human Rights Human Wrongs – fredag 17. feb

All Makt – En satirisk kveld på Caféteatret

FESTIVAL NIGHTS at Caféteatret

All Makt – en satirisk kveld på Caféteatret

ticklingall makt

All Makt gjør Norge greit igjen! Landets mest ekte falske nyheter om politikk og samfunn.

Eirik Bergesen er diplomaten som ble lei av å si ”ingen kommentar” og i stedet bruker evnene sine til ”dialogue” på All Makt-scenen for å få politikere og samfunnsprofiler til å legge til side 10-punktsprogrammene og faktisk si det som det er.

Som satiriker har han tidligere skrevet for bl.a. Harald Eia og Bård Tufte Johansen, Are Kalvø, Anne-Kat, Otto Jespersen, Herborg Kråkevik og Nytt på Nytt. Fra å redde verden en fotnote om gangen redder han den nå en vits om gangen.

Showet er lagd av folk med bakgrunn fra innsiden av politikk, media og byråkrati.  All Makt taler makta midt imot. Skulder til skulder med de fire statsmaktene, har den femte satirestatsmakt reist seg.

Showet er en del av vårt fredagsprogram på Caféteatret der vi først viser dokumentaren Tickling Giants om Egypts svar på John Stewart, og deretter lar All Makt ta over scenen, før publikum inviteres til å bli værende på Caféteatret fram til klokka ett.

Velkommen til en helaften på Caféteatret!

18:00 Dørene åpner

18:30 Visning av Tickling Giants 

21:00 All Makt

Billetter er kr 100, og selges i døra!

 

Hele festival program er tilgjenglig som PDF her: http://hrhw.no/index.php/programkatalog-i-pdf/?lang=en