FrilansFrokost – møt bookerne!

frilansfrokost

PÅMELDING: http://bit.ly/2lrijgK

Bransjefestivalene Vill Vill Vest i Bergen, Sørveiv i Kristiansand og Trondheim Calling i Trondheim samler store deler av norsk musikkbransje og tiltrekker seg internasjonale bransjeaktører i tillegg til et stort lokalt publikum, noe som gjør de til attraktive festivaler for mange artister som vil vise seg fram.

Og, mens by:larm feirer 20 år og vokser seg stadig større, er kanskje en av de viktigste kvalitetene til disse bransjefestivalene at de ikke er så store? Kanskje er de et riktig trappetrinn før by:larm eller før en større satsning? Kanskje er til og med nåløyet litt større her enn hos by:larm?

Vi får besøk av de som booker for disse tre festivalene –


Vilde Blomhoff, Vill Vill Vest (www.villvillvest.no)

Jon Gotteberg, Sørveiv (www.sorveiv.no)

Markus Sletten, Trondheim Calling (www.trondheimcalling.no)

Vi får høre litt om festivalene – hvordan de programmerer, hva de ser etter når de booker og hvordan bookingprosessen foregår, hva en konsert der kan bety, deres tanker om hvordan man lykkes og mye mer..

Moderator er Monica Ifejilika.

Spørsmål kan stilles via appen sli.do. Last den gjerne ned på forhånd (http://sli.do/) fra Google Play eller App Store.

Frilansfrokost presenteres av Samspill, Nordic Black Theatre og MØST.