Værsågod – arena for skuespillere! 31.10

tirsdag 31. oktober
kl. 20:00 – gratis inngang

Værsågod- et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt.

PORTRETT. DESIREEMATTSSONLENAKRISTIN8404_BW
Tirsdag 31.oktober er Lena Ellingsen med som faglig veileder på Værsågod. Hun har erfaring fra både teater og tv. I 2009 vant hun Gullruten for beste kvinnelige skuespiller for sin rolle i NRK-suksessen Himmelblå. 
Arrangmentet er gratis for både publikum og aktører, så kom og del denne inspirernede kvelden med oss!
Ønsker du å være aktør? Send en mail til vaersaagod.info@gmail.com.

vs_2016

Dette er en gylden mulighet om man sitter inne med materiale og arbeid som er ferdig, men mangler publikums og erfarne fagfolks reaksjoner og tilbakemeldinger.

Værsågod er et tilbud for skuespillere, gjerne i en etableringsfase, men også for erfarne skuespillere. Samtidig er dette et tilbud for publikummere til å se variert teater og skjulte talenter.

Aktører som ønsker å være med må sende inn en prosjektbeskrivelse av arbeidet til vaersaagod.info@gmail.com. Dette for at arrangementet skal kunne bli sydd sammen til en kveld som har underholdningsverdi for publikum, og for å kvalitetssikre at aktørene er seriøse i arbeidet. Vi tilbyr tekniker hvis det er ønskelig. Det er også åpent og oppfordret til at aktørene selv inviterer de man måtte ønske som publikum. Enten det er venner og familie, eller bransjefolk og castingbyråer.

Våre samarbeidspartnere er Norsk Skuespillersenter og Nordic Black Theatre & Cafeteatret