Kampenjazz presenterer: Lassen

Søndag 29. oktober kl. 20:00 –Lassen 

Harald Lassen: saksofon, Bram De Looze: piano, Tore Flatjord: trommer, Stian Andersen: bass

billetter: nordicblacktheatre.hoopla.no – kr 200/150 + billettavgift.  Billetter kan også kjøpes i døra

8 Lassen Foto James Drew Turner
foto: James Drew Turner

Om ikke Kampenjazz kan komme til New York i 1970, får heller New York komme til jazzkjerka i 2017. Med kvartetten LASSEN blir det god gammeldagsklubbstemning. Harald Lassen lover oss at kvartetten «spiller musikk sterkt inspirert av 1970-tallet, av impresjonismen, av livet så langt og av mitt afrikanske alibi».

LASSENs musikk viser til fulle at de knekt koden og evner å løfte musikken opp og gi den liv i 2017. Det er driv og dynamikk i denne musikken som framføres — musikk vi kjenner fra plata «Rainbow Session» med Harald Lassen og den belgiske LABtrio.

Stian Andersen og Tore Flatjord er som et damplokomotiv i høygir. Med seg fra LABtrio har Lassen pianisten Bram De Looze, med et pianospill som er både smertelig vakkert og innholdsmessig interessant. Det er impresjonistisk, det er improvisert, … det er vakkert! Det er selve livet. Det blir klubbsøndag på Grønland – i sjælveste Kampenjazzkjerka! Sjekk: http://www.haraldlassen.com/