Kampenjazz presenterer: Yügen – Plateslipp

Søndag 8. oktober kl. 20:00 – PLATESLIPP: Yügen

billetter: nordicblacktheatre.hoopla.no – kr 200/150 + billettavgift.  Billetter kan også kjøpes i døra

5 Yügen foto Kristoffer Eikrem
foto: Kristoffer Eikrem

Marthe Lea: saksofon, vokal, gitar, div., Håkon Aase: fele, vokal, harmonium, div., Mats Eilertsen: bass

Duoen Marthe Lea og Håkon Aase har invitert Mats Eilertsen som gjest. Sammen har de spilt inn ei ny plate, denne plata slippes selvfølgelig her på Kampenjazz. Plata med trioen utgis i oktober på Jazzland.

Yügen er en sjangeroverskridende duo, de henter like gjerne inspirasjon fra norsk folkemusikk, fra samtidsmusikk, så vel som fra indiske og andre østlige tradisjoner. Sammen beskriver deres musikk opplevelsen av enkeltøyeblikk, som når du ser trosten forsvinne i horisonten, uten å undre deg over hvor den kom fra eller hvor den er på vei.

Vær der for å oppleve det helt nye aller først på Kampenjazz!

Sjekk: facebook event