Kampenjazz presenterer: Alf Hulbækmos Taiga Orchestra

Søndag 15. oktober kl. 20:00 – Alf Hulbækmos Taiga Orchestra

billetter: nordicblacktheatre.hoopla.no – kr 200/150 + billettavgift.  Billetter kan også kjøpes i døra

Alf Hulbækmo: piano og munnspill, Håkon Aase: fiolin, Karl Hjalmar Nyberg: saksofoner og klarinett, Signe K. Emmeluth: altsaksofon og bassklarinett, Martin Miguel Almagro Tonne: gitarer, Martin Lie Svendsen: kontrabass, Hans Hulbækmo: trommer, perkusjon, sag

6 Taiga

Taiga, or Tolga – who cares? Sibir eller Østerdalen. Opplev noe helt nytt på Kampenjazz. To av Tolgas store sønner – brødrene Hulbækmo – vil skape inderlig vakker musikk for deg. Musikerne i Taiga Orchestra er hver for seg aktive med egne prosjekter. Her samles de for å blåse liv i Alf Hulbækmo sine komposisjoner.

Musikken beveger seg mellom det skrevne og det åpne. Den tar med seg lek fra jazzen sammen med noe av det formfullendte fra kammermusikken, og en aldri så liten dose fandenivoldskhet.

Alf Hulbækmo og Taiga Orchestra inviterer til konsert, og velkommen skal du være!

Sjekk: https://www.facebook.com/spurverogkanoner