Værsågod! arena for skuespillere

Værsågod- et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt.

Det er en glede for oss å ha med Henrik M. Mestad som faglig veileder! på Værsågod! Henrik er blant annet å se i TV2-serien «Okkupert» og «Vikingane» på NRK.
 
henrik
Arrangmentet er gratis for både publikum og aktører, så kom og del denne inspirernede kvelden med oss! 
 
Ønsker du å være aktør? Send en mail til vaersaagod.info@gmail.com.

 

 

tirsdag 21. februar
tirsdag 21. mars
tirsdag 18. april

kl. 20:00 – gratis inngang

Værsågod er et tilbud for skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Enten det er en monolog man har jobbet med, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum til å komme med kommentarer, tilbakemeldinger og spørsmål. Her vil det også være en fagperson, en veletablert skuespiller tilstede for å sikre faglig tyngde.

Dette er en gylden mulighet om man sitter inne med materiale og arbeid som er ferdig, men mangler publikums og erfarne fagfolks reaksjoner og tilbakemeldinger.

Værsågod er et tilbud for skuespillere, gjerne i en etableringsfase, men også for erfarne skuespillere. Samtidig er dette et tilbud for publikummere til å se variert teater og skjulte talenter.

Aktører som ønsker å være med må sende inn en prosjektbeskrivelse av arbeidet til vaersaagod.info@gmail.com. Dette for at arrangementet skal kunne bli sydd sammen til en kveld som har underholdningsverdi for publikum, og for å kvalitetssikre at aktørene er seriøse i arbeidet. Vi tilbyr tekniker hvis det er ønskelig. Det er også åpent og oppfordret til at aktørene selv inviterer de man måtte ønske som publikum. Enten det er venner og familie, eller bransjefolk og castingbyråer.

Våre samarbeidspartnere er Norsk Skuespillersenter og Nordic Black Theatre & Cafeteatret