Konsert: Barokkanerne – BAROKKANSK KLARINETT!

Mandag 8. mai kl. 19:30

forhåndssalg på ticketco: https://barokkanerne.ticketco.no/barokkansk_klarinett

Barokkanerne er endelig tilbake på Cafeteatret med en musikalsk reise i klarinettens  barndom med Vivaldi, Telemann og Haydn på programmet.

lorenzo

Sopransolist: Berit Solset

Klarinettsolist – leder: Lorenzo Coppola

Lorenzo Coppola er en av vår tids fremste utøvere på historiske klarinetter. Han studerte fra Eric Hoeprich i Haag konge Conservatory (Nederland) mellom 1991 og 1995. Siden 2004 har han vært professor ved Escola Superior de Música de Catalunya i Barcelona (Spania). Han arbeider med flere grupper som spiller på historiske instrumenter, inkludert Freiburger Barockorchester, et orkester uten dirigent, som spesialiserer seg på klassisk og tidlig romantisk repertoar. Denne erfaringen førte ham til å lede workshops hvor han deler koder og historiske strategier for håndtering av øvelser og konserter uten dirigent. Lorenzo Coppola har gjort innspillinger med ulike grupper som Ensemble Zefiro, Ensemble Philidor, den Kuijken Quartett, Freiburger Barockorchester for plateselskapene som Harmonia Mundi, Callyope, Astree-Auvidis, Challenge, og Sony.