Releasekonsert: «Confessions» Caroline Bonnet

RELEASE av albumet  «Confessions»

lørdag 20.mai kl. 21.30

P1080771REDIGERT_9

Albumet «Confessions» består av elleve låter som er laget av artisten Caroline Bonnet. Caroline er en norsk sangerinne og låtskriver som kommer fra Porsgrunn. Hun vokste opp i en internasjonal familie, med Franske aner. Hun har bodd på Den Dominikanske Republikk, hvor hun også har stått på scenen, sammen med lokale artister. Hennes stemme er særegen og direkte, og spenner over et stort register. Caroline Bonnet sin stemme ligger et sted,  i skjæringspunktet mellom Tracy Chapman og Angela Strehli.

I 2016 jobbet Caroline med båtflyktningene i Hellas. Her fikk hun bruk for sin sykepleierutdannelse, som delvis har foregått i Tanzania. Hun har også hentet hjem barn til Norge, som flyktninger fra Syria. Alt dette, sammen med Caroline Bonnet’s livserfaringer, har ført fram til de låtene hun i det siste har vært opptatt med å lage.

Med seg på scenen har Caroline trommeslageren Espen Fladmoe Wolmer, gitaristen Carlos Steinmann og bassisten Tiago Mendes.

I 2015 vant hun en talentiade i Telemark, som medførte at hun ble signert under labelen BLOB Records. Hun har gjort seg bemerket, på spillesteder i og utenfor Oslo, som en populær artist med et forrykende engasjement i framføringen av egne låter. Musikkstilen til Caroline Bonnet finnes der hvor pop møter blues og soul. Debut-singelen, «Forever,  en sår bluesballade, ble lagt ut på Youtube den 17. mars i år.

Gamle og nye bekjentskaper ønskes velkommen til denne herlige releasen.