«Er det plass for meg?» X-ray ungdomskulturhus

Fredagen den 26 mai kl. 17.00 avsluttes kunstprosjektet «Er det plass for meg?» – og du er velkommen til forestillingen på Cafeteateret/Nordic Black Theatre, Hollendergata 8 i Oslo.

Du vil få en unik danse-, film og teateropplevelse presentert av ungdommer fra X-ray ungdomskulturhus, fra det nye kulturhuset K1 på Tøyen, fra tilrettelagt avdeling på Hartvig Nissen videregående skole, samt se «Romeo og Julie» tolket av dem som i skoleåret 2016-2017 valgte kulturarbeidspraksis fra tilrettelagt avdeling på Holtet videregående skole, samt lytte til vår gjesteartist fra Dissimilis. Det vil også bli verdenspremiere på kortfilmen «I kjærlighetens navn» i regi av Line Bredesen, i samarbeid med Antipode film.

«Er det plass for meg?» er et kunstprosjekt for ungdom med spesielle behov. I 2014 fikk vi midler fra Barne- ungdoms og familiedirektoratet, for å, sammen med profesjonelle kunstnere, skape en bredere plattform for kunstfaglig utvikling for en stor gruppe ungdommer som ellers har få, eller ingen muligheter til å utøve og utvikle sitt kunstneriske potensial.

X-ray ungdomskulturhuser et rusfritt tilbud til barn og unge fra Oslo med omegn. X-ray er et selvstyrt, kreativt samlingspunkt og drivhus for aktiviteter som dans, musikk, multimedia, teater, produksjonsteknikker og organisasjonsvirksomhet.

Vi håper du har mulighet til å sette av tid kl. 17.00 -18.15 den 26 mai på Cafeteatret/Nordic Black Theatre på Hollender gata 8 i Oslo!

Billettpris: 100 kroner for voksne. Ungdom gratis.

Velkommen!