Doc Lounge Oslo – Free Lunch Society og Borgerlønn på 1-2-3. – 3. oktober

doc_lounge_oslo

★VELKOMMEN TIL DOC LOUNGE★
Free Lunch Society og Borgerlønn på 1-2-3.

————————–————————–
Hva er egentlig Borgerlønn? Er det en utopi – eller en reell mulighet?
————————–————————–—-

Doc Lounge Oslo viser denne gangen filmen FREE LUNCH SOCIETY, og vi vil få besøk av økonomisk historiker, journalist i NRK og spaltist i Dagsavisen Oda Faremo som vil forklare deg Borgerlønn på 1-2-3!

For bare noen få år siden ble en ubetinget grunninntekt ansett som en fjern drøm. I dag er denne utopien mer tenkelig enn noen gang før, mye på grunn av at teknologi og maskiner tar over arbeidsplasser. Dette har gjort at intense diskusjoner om borgerlønn nå finner sted i alle politiske og vitenskapelige leirer. FREE LUNCH SOCIETY gir bakgrunnsinformasjonen om denne ideen og søker etter forklaringer, muligheter og erfaringer med hensyn til implementeringen.

Før filmen vil Oda Faremo gi deg Borgerlønn på 1-2-3.
Så her er det bare å komme uvitende, for deretter og avslutte kvelden klar for fremtidens diskusjoner rundt tema!

Trailer til filmen: https://www.youtube.com/watch?v=nw22w3P3gTg

————————–—————
DØRENE ÅPNER: 18.00
ARRANGEMENTET STARTER: 19.00

Billetter selges i døren: 70,- (50,- for studenter)

————————–—————
OM DOC LOUNGE OSLO:
Doc Lounge Oslo har fra Februar 2016 månedlige dokumentarfilmvisninger. Arrangementene er lagt til første tirsdag i måneden på Caféteateret. Vi ønsker å lage inspirerende kvelder basert på gode dokumentarer, med tilskudd av musikk, underholdning, foredrag, forestillinger eller utstillinger.

film fra kl. 19 – kr 70/50

mer info:  https://www.facebook.com/docloungeoslo/