OXLO Champions – Portretter av flerkulturell ungdom

Vi ønsker alle velkommen til fotoutstillingen «OXLO Champions – Portretter av flerkulturell ungdom», i Oslo Rådhus (Rådhusgalleriet, inngang fra sjøsiden).

OXLO Champions er et fotoprosjekt i regi av Enhet for mangfold og integrering – OXLO (EMI) i Oslo kommune, i samarbeid med Nordic Black Theatre & Cafeteatret. Prosjektet skal synliggjøre og løfte frem unge i Oslo mellom 16 og 30 år som tilhører en eller flere minoritetsgrupper, og som på ulike måter har utmerket seg som rollemodeller for andre.

oxlo utstilling
Ved å vie en utstilling til disse viktige rollemodellene ønsker vi å bidra til at enda flere ungdommer med minoritetsbakgrunn velger å engasjere seg og stå frem med sitt budskap, i håp om å styrke deres stilling i samfunnet og bidra til å skape et større «vi».

23 kandidater blitt plukket ut til å bli portrettert og intervjuet, fordelt på fem profesjonelle fotografer. Tekst og bilde vil bli stilt ut i flere ulike utstillinger frem til mars 2018.

Utstillingen åpner under Oslo kulturnatt fredag den 15. september kl 18.00-23.00 og vil stå fram til torsdag 28. september.

Klikk her for åpningstider: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/prosjekter/oxlo-oslo-extra-large-en-by-for-alle/kalender-oxlo/oxlo-champions-fotoutstilling-om-flerkulturell-ungdom-article86249.html?instant=1505642400

Det vil bli gjennomført gratis workshops i portrettfotografering og lyssetting. Følg kalenderen i www.oxlo.no for oppdatert informasjon.
OBS! Det er påmelding og begrenset deltakerantall. Send påmelding til emi@bga.oslo.kommune.no

Dette er et ledd i OXLO-arbeidet med å utvikle Oslo som en by fri for rasisme, diskriminering og fordommer. Les mer om OXLO på www.oxlo.no

Involverte:
Cliff Moustache (Produsent)
Anne Lise Flavik (kurator)
Iffit Qureshi (fotograf)
Nancy Bundt (fotograf)
Eirik Linder Aspelund & Francesca Casciarri (Calias) (fotograf)
Noah Løchting Williams (fotograf)
Zena Løchting Williams (intervju)

Følg med på denne siden for mer informasjon om prosjektet.