Kampenjazz: Nomzi Kumalo

Nomzi Kumalo

nomzi


Nomzi Kumalo – vokal, Eirik Fjelde – piano, Christo Stangness – kontrabass, Christer Jørgensen – trommer.
Foto: Håkon E. Pettersen

billetter: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales

Nomzi Kumalo, sanger, låtskriver og poet vil presentere låter som omhandler romantisk tragedie, motstandsdyktighet og kjærlighet i en kreativ dialog mellom to kulturer fra motsatt side av jorden, Sør-Afrika møter Nord Norge i et interkulturelt samarbeidsprosjekt. Dette nyskapende samarbeidet bidrar med en intensitet til arrangementene, noe som gir musikken et moderne preg, samtidig er røttene i folk, blues og jazztoner åpenbar i stemmen og melodiene.

Våren 2013 ble Nomzi invitert av Mari Boine til Nord-Norge for å bli med i hennes team i arbeidet med det nye albumet “See The Woman”. Dette ble starten på et treårig samarbeid. Mari’s album “See The Woman” kom ut i mars 2017. Albumet er en personlig reise hvor Mari anerkjenner Nomzi sin rolle. bl.a. med en låt de skrevet sammen, “Crowded Streets of Blue”.

Nomzi ble invitert av Mari Boine til å varme opp for hennes “See The Woman” konsert i Oslo Konserthus 22. September. To unike artister delte scenen, en vellykket kveld for et stort publikum. I løpet av de neste månedene skal Nomzi spille inn sitt debut album. Målet er å gi det ut i løpet av 2018/2019.
14.1.18 kl.: 20:00 Cafeteatret, Hollendergata 8, Grønland

Konserten er presentert av Samspill International Music Network og Kampenjazz
Billetter: 200/150 (Studenter, medlemmer av Samspill. Kampenjazz og Jazzforum)
Billetter kan kjøpes fra døra eller fra: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales