Konsert: Den Norske Studentsangforening

lørdag 3. februar kl. 14:30

Screen Shot 2017-12-14 at 12.38.21

Musikalsk vorspiel

Den norske Studentersangforening er selvfølgelig mest kjent for sitt meritterte konsertkor.  Men foreningen har flere ensembler: ett av disse er DnS Alumni, også kalt DnA, og består stort sett av erfarne sangere som fortsatt vil synge selv om de har tatt sine embetseksamener og mastergrader, og derfor ikke lenger kan kalles studenter. Koret har høye musikalske ambisjoner, og legger stor vekt på sanger som publikum vil høre, – gjerne sanger som for tiden ikke inngår i konsertkorets repertoar, men som har en fortid i foreningen, både som kunstprogram og nachspielrepertoar. Og vi går ikke av veien for å stige ut av vår komfortsone, og gjøre ting som ikke passer i konsertkorets program og profil.

Lørdag 3.februar kl.14:30 inviterer DnA til musikalsk vorspiel på Caféteateret på Grønland. Det blir råbra.  Billetter 150,- ved inngangen.

Vi fortsetter gjerne å synge etter konsertene også.  Så sett gjerne av lørdagsettermiddagen til både konsert og påfølgende cafébesøk!