Doc Lounge – 3. april

 

 

★VELKOMMEN TIL DOC LOUNGE★
————————–—————
Etter påske gjenoppstår Punken! Vi viser dokumentarfilmen om det finske punkrock-bandet Pertti Kurikan Nimipäivät (PKN). Etter filmen blir det konsert med indiepunk-bandet Hjelp!.
————————–—————
I desember 2016 ble et bemerkelsesverdig kapittel i musikkhistorien avsluttet da det finske punkrockbandet Pertti Kurikan Nimipäivät (PKN) trakk seg tilbake. I dokumentarfilmen følger vi PKN på deres oppturer og nedturer de siste årene som band.

Etter å ha blitt kjendiser i Finland, fortsatte denne utrolige kvartetten å erobre nye fans over hele verden. I løpet av sin karriere spilte PKN nesten 300 konserter i 16 land og representerte Finland i Eurovision.

Punk voyage er et fyrverkeri av en film, som inneholder alle elementer en ekte band-dokumentar skal inneholde; drama, oppturer, fristelser, forelskelse og konflikt.

Etter filmen blir det konsert med Hjelp!

Hjelp! er et indiepunkband fra Tøyen som startet september 2016. I løpet av kort tid har de spilt med Honningbarna, LÜT, Hajk, Hoggormsafari og flere andre band. De har også bevist at de er en bombe av et liveshow.

«Hjelp! spiller en spretten blanding av new wave, punk og hardcore. Det er umulig å kjede seg med disse på scenen.» – Musikknyheter.no
————————–—————
DØRENE ÅPNER: 18.00
ARRANGEMENTET STARTER: 19.00

Billetter selges i døren: 70,- (50,- for studenter)
————————–—————

 

doc_lounge_2016
OM DOC LOUNGE OSLO:
Doc Lounge Oslo har fra Februar 2016 månedlige dokumentarfilmvisninger. Arrangementene er lagt til første tirsdag i måneden på Caféteateret. Vi ønsker å lage inspirerende kvelder basert på gode dokumentarer, med tilskudd av musikk, underholdning, foredrag, forestillinger eller utstillinger.

Doc Lounge Oslo har månedlige dokumentarfilmvisninger, med oppstart i februar 2016. Arrangementene er lagt til første tirsdag i måneden på Caféteateret. Vi ønsker å lage inspirerende kvelder basert på gode dokumentarer, med tilskudd av musikk, underholdning, foredrag, forestillinger eller utstillinger.

mer info:  https://www.facebook.com/docloungeoslo/