Kampenjazz: Signe Emmeluth Spacemusic Ensemble

Søndag 7. oktober kl. 20.00 – Signe Emmeluth Spacemusic Ensemble

Rohey Taalah: vokal, Andreas Winther: trommer/synth, Karl Bjorå: gitar/no input mikser, Heida Karine Johannesdottir Mobeck: tuba/effekter, Anja Lauvdal: piano/synth, Signe Emmeluth: saksofon/no input mikser/komposisjon

Billetter: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales

Signe

Foto: Johannes Andersen

Signe Emmeluth har raskt etablert seg som en av de ledende unge impro- og jazzmusikerne. Hun slapp for kort tid siden skiva Polyp til allmenn jubel fra kritikerne.

Til Kampenjazz kommer hun med et flunkende nytt verk for en ny sekstett. Dette blir tredje gangen Emmeluth kommer til Kampenjazz, men første gangen med eget band. Flere av hennes medmusikanter i kveld er også gamle Kampenvenner.

Emmeluth forteller oss at musikken starter der akustisk og elektronisk lyd smelter sammen. Legg til og bak inn tekst.  Fokuset settes på hvordan komposisjon og improvisasjon kan utfylle hverandre og smelte sammen, samtidig som den gir plass for den enkelte musikers egen stemme.

https://www.youtube.com/results?search_query=signe+krunderup+emmeluth