Stand Up Kveld

torsdag 25. oktober

Cafeteatret presenterer noen av landets mest spennende standup komikere. En klassisk standup kveld med fire vidt forskjellige komikere og en konferansier. På scenen; Lars Hansen, Ahmed Mamow, Geir Ottar Askvik, Mette Alstad og Bård Hofstad.

Showstart 20.30. Cc: 100,-

Screen Shot 2018-09-03 at 12.46.21

Geir Ottar Askvik

Geir Ottar Askvik er en rutinert komiker som har holdt på siden 2008. Fra enkle dagligdagse observasjoner drar han publikum med seg inn i sitt eget lille absurde univers, og med en genuin tilstedeværelse og et særegent kroppspråk tar han deg med på en reise som garantert vil sette lattermusklene i sving.

Screen Shot 2018-09-03 at 12.46.31

Lars Hansen

Lars har holdt på med standup i flere år, og med masse energi og godt humør høster han latter og applaus hos et bredt publikum. Med en stor kunnskapsbank og en unik evne til improvisasjon evner han å lire av seg vittigheter ene og alene basert på publikumsdialog. Når Lars ikke står på scenen, er han å finne i redaksjonen som tekstforfatter hos flere større tv-produksjoner.

Screen Shot 2018-09-03 at 12.46.40

Ahmed Mamow

Ahmed er et sjeldent komisk talent, som også reiser rundt over hele landet. Han er en aktiv del av improgruppa “ BLÆSTA “, og han er en av komikerne bak “ Uhørt “ – en av Oslos nye standupscener. Ahmed leverer selvironisk humor mikset opp med observasjoner, som til tider kan trekkes ut I det absurde. Han er et stort talent med et genuint komisk uttrykk, og en timing og energi utover det vanlige.

Screen Shot 2018-09-03 at 12.46.49

Mette Alstad

Mette Alstad er en hysterisk morsom komiker, som med sitt vinnende vesen har sjarmert både publikum og halve bransjen, selv med relativt kort fartstid på standup scenen. En leken komiker, som har vært innom mange format og trives like godt på impro-scenen, som i et klassisk standup format. For tiden er det likevel sistnevnte som står i fokus, i tillegg til at hun levere sketsjer for humornieu.no.

Screen Shot 2018-09-03 at 12.47.02

Bård Hofstad

Bård Hofstad er av komikerrasen som har steget opp av isen nord for polarsirkelen. Tromsø er hans hjemmebane hvor han allerede har hatt sitt første soloshow. På scenen er han bisarr, fysisk og ekstremt morsom.