Værsågod under Værsågod Festivalen

«Det er med stor glede at skuespiller Fridtjov Såheim er med som faglig veileder på Værsågod 8.november.

Fridtjov Såheim har medvirket i rundt 40 filmer og over 40 TV-serier. «Roeng kommune», «Halvbroren», «Lillyhammer», og «Kunsten å tenke negativt», for å nevne noen.

Som teaterskuespiller har Såheim blant annet gjort tittelrollen i Dostojevskijs «Raskolnikov» og Dimitrij i «Brødrene Karamasov» ved Nationaltheatret. Regigjerningen hans spenner fra TV-serier som «Helt Perfekt», «Nårje» og «Raske Menn» til teateroppsetninger som Tsjekhovs «Onkel Vanja» og Fosses «Dei døde hundane».

Værsågod er en arena for profesjonelle skuespillere og arrangementet 8.november er en del av VærsågodFest (8.-11.november)- en festival for frilansskuespilleren. Ønsker du å stå på scenen? Send søknad og CV til vaersaagod.info@gmail.com