Værsågod med faglig leder Stig Henrik Hoff

Tirsdag 23.oktober klokken 20.00
Stig Henrik
Profesjonelle skuespillere viser frem arbeidet sitt. Enten det er et utdrag av et stykke de er aktuelle med, en monolog de har jobbet med, et musikalnummer eller kanskje en enakter? Værsågodscenen slutter aldri å overraske og imponere med varierte og underholdnende innslag.
Med oss som faglig veileder har vi Stig Henrik Hoff. Han har vært med oss tidligere og er igjen tilbake for å gi sine kommentarer til hva han har sett. Du kjenner han kanskje fra Riksteatrets oppsetninger, «Hvaler», «Hawaii, Oslo» eller Hollywoodproduksjone «The Thing»? Vi kjenner han hvertfall som en kjernekar, og vi gleder oss alle til å tilbringe kvelden sammen med dere.
Er du profesjonell skuespiller som ønsker å opptre? Besøk hjemmsiden til Værsågod for mer informasjon: www.vsgod.no
Ønsker du å være publikum? Da er det bare å dukke opp. Arrangementet er gratis og krever ingen reservasjon. Husk å komme i god tid for sikre deg en plass.
Vi sees!
Screen Shot 2018-09-05 at 15.03.31