Barnas søndag: Tik Tik Tik Sjonglering – 24. feb

Screen Shot 2019-01-08 at 12.29.12

Barnas søndag presenterer:
Tik Tik Tik Sjonglering
med Diego Belda og Safaa Al Saadi

Musikkforestillingen Tik Tik Tik Sjonglering tar barna med til en verden av arabisk musikk og sirkuskunster i et levende og lekent samspill. Musikeren Safaa er en tøysete karakter. Han har med seg arabiske fløyter og trommer, og spiller en nydelig arabisk vuggesang, og engasjerer barna når han lager magiske lyder og voldsom tromming. Sirkusartisten Diego er roligere, han uttrykker seg for det meste via kroppsbevegelser, sjonglering og manipulasjon av objekter. Samspillet dem imellom er levende, gledesfylt, raust og kommunikasjonen skjer gjennom lyd og bevegelse – alltid med et smil på lur.

dørene åpner kl. 13:00
forestilling kl. 14:00

gratis inngang for alle

Screen Shot 2019-01-08 at 12.29.22