Kampenjazz presenterer – Andreas Røysum Ensemble -24. feb

 

Søndag 24. februar kl. 20:00
billetter kan kjøpes i døra eller her: https://nordicblacktheatre.ticketco.events

røys
Andreas Røysum Ensemble
i samarbeid med Samspill International Music Network
Samspill logo liten


Andreas Røysum – klarinett og bassklarinett, Henriette Eilertsen – fløyte, Signe Emmeluth – altsaksofon, Marthe Lea – tenorsaksofon, Hans Kjorstad – fele, Joel Ring – cello, John Andrew Wilhite – kontrabass, Christian Meaas Svendsen – kontrabass, Sanskriti Shrestha – tablas, Ivar Myrset Asheim – trommer

Andreas  Røysum har komponert musikk for en tentett bestående av noen av hans favorittmusikere fra Oslo. De kommer til Kampenjazz med lommene stappfulle av ny musikk. Denne musikken hører du første gang i kjerka vår. I dette ensemblet blandes Røysums fascinasjon for tradisjonsmusikk fra Asia og Afrika med brodden fra frijazzen og den utstrakte formsansen fra samtidsmusikken. Røysum lover oss at det blir fengende, gledesspredende, energisk og eventyrlysten musikk.

billetter kan kjøpes her

www.kampenjazz.com