Kampenjazz: Meditations and Prayers 10. mars

Søndag 10. mars kl. 20:00
i samarbeid med Samspill International Music Network
Samspill logo liten
Meditations and Prayers
Mathilde Grooss Viddal: treblås, Per Willy Aaserud: trompet, elektronikk, Børge-Are Halvorsen: tenorsaksofon, Øyvind Brække: trombone, Shruthi Rajasekar: vokal

MGV7_©_ANDREASULVO
foto: Andreas Ulvo

Mathilde Groos Viddal – res.kamp. 2016– kommer tilbake med prosjektet hun avsluttet sin residensplikt med for tre år siden. Mediations & Prayers – A silent demand for meditation het det, og de som var der for tre år siden vil garantert søke tilbake. For maken til opplevelse er det sjelden man får – selv på Kampenjazz!
Meditations & Prayers bygger på fri improvisasjon, indisk raga og koraler basert på nordiske salmer – fra både den gamle og den nye salmeboka – og folketoner. Meditations & Prayers er en stille oppfordring til samhandling, refleksjon og meditasjon.
Musikk på «blå» resept for generell vederkvegelse og spirituell vekst!

kl. 20:00 – kr 200/150

billetter kan kjøpes her

www.kampenjazz.com