Kampenjazz konsert – FALKEVIK – 3. februar

Falkevik Foto Julia Marie Naglestad

FALKEVIK

søndag 3. februar kl. 20:00
billetter kan kjøpes i døra eller klikk her: https://nordicblacktheatre.ticketco.events
Julie Falkevik Tungevåg: vokal, piano og elektronikk, Ellen Brekken: kontrabass, elbass og kor,
Veslemøy Narvesen: trommer, elektronikk og kor
Fotokreditering: Julia Marie Naglestad

Med mot, kreativitet og kjærlighet for improvisasjon, utgjør Julie Falkevik Tungevåg, Ellen Brekken og Veslemøy Narvesen trioen FALKEVIK – en trio som kombinerer det kalde, nordiske jazz- uttrykket med elegante og rare popmelodier. Musikken beveger seg i landskapet singer-songwriter/indiejazz, med lyriske instrumentelle partier og riff-baserte soloer.
I oktober kom FALKEVIK med debutplata «Louder than I`m used to» på Drabant Music. Albumet er inspirert av naturen på vestlandet, trangen til å reise ut, og frykten for å miste fotfestet og drukne i storbyen. Dessuten har musikken til blant annet Keith Jarret, Olga Konkova, Esbjörn Svendsson Trio og Morten Qvenild vært vikte inspirasjonskilder.
Debutalbumet “Louder than I`m used to” har, allerede fått flere gode anmeldelser. Dagsavisens anmelder Geir Rakvaag gir plata terningkast 5 og sier at “Falkevik står fram som et av høstens beste nye navn”. Albumet får også terningkast 5
i Aftenposten – under overskriften “Jazztrio med popteft”, og anmelder Eivind A. W. Stuen konkluderer med “Falkevik har rett og slett funnet sin plass musikalsk og leverer en gjennomført debut”.

www.kampenjazz.com