Boklansering: Den store SLAM!boka

Årets store SLAM!fest skjer på Nordic Black Theatre & Cafeteatret på Grønland 4. januar!

slam release
Vi feirer lanseringen av SKANDINAVIAS FØRSTE bok om SLAM!poesi – Den store SLAM!boka! På programmet finner vi ca. alle de beste utøverne i Norge. Fjorårets verdensmester, Evelyn Osazuwa, kommer. Mannen som brakte SLAM!poesi til Nationaltheateret, Fredrik Høyer, kommer. Mannen som først brakte SLAM!poesien inn i de tusen hjem via Norske talenter og som dessuten er norgesmester, Marius Beatles Abrahamsen, kommer. Dama som tok hjem bronsen i årets europamesterskap, Sofie Frost, kommer. Sofia Knudsen Estifanos, Fred Bjørkmart, Oda Aunan, og Kenneth Hajoken Holt, kommer. Alle er presentert i Den store SLAM!boka, og vi inviterer også favorittene våre blant de nye, spennende stemmene i SLAM!miljøet opp på scenen.

Vjolla Elisa Sibel Emiri setter toner til kveldens poeter, og det hele holdes sammen av forfatterne sjølv og som vanlig av publikums kjærlighet og respekt. Vi lover stjerner i øya og varme i brystet, som alltid.
«Den store SLAM!boka – en innføring i SLAM!poesi», er et samarbeidsprosjekt mellom forfatterne Guro Sibeko og Martine Næss Johansen, illustratørene Thale Kvam Olsen og Kristine Lie Øverland, ​og designer Sunniva Mellbye.

Boka introduserer leserne for SLAM!poesiens jungel, med all humor, lek og blodig alvor som sjangeren er kjent for. SLAM!boka inneholder tekstutdrag fra noen av Skandinavias beste poeter, en gjennomgang av sjangerens historie, informasjon om scener, retningslinjer for poeter, publikummere og dommere, skrivetips og skriveøvelser.
Alle kan slamme etter å ha lest denne boka!

Du kan selvfølgelig kjøpe boka på slippet til en god pris, ELLER sikre deg en utgave på forhånd. Fram til boka faktisk er ferdig trykka 16. desember selger vi den super billig, og du kan kjøpe den her hvis du vil hente boka selv:
https://www.melkmag.com/store/p9/SLAMboka.html
eller her hvis du vil ha boka tilsendt:
https://www.melkmag.com/store/p10/SLAMboka.html

Martine Johansen og Guro Sibeko, er sentrale aktører i Oslos SLAM!miljø. De underviser barn, ungdom og voksne i muntlig poesi på heltid, arrangerer eventer og opptrer på ulike scener i hele landet. Begge har tidligere publisert flere romaner, men Den store SLAM!boka er deres, og Skandinavias, første SLAM!publikasjon. Den store SLAM!boka gis ut på forlaget LittMELK