Værsågod – arena for skuespillere 23. april

vsgod23

tirsdag 23. april

Værsågod – arena for skuespillere

kl. 20.00 – Gratis

Værsågod er en visningsarene for profesjonelle skuespillere. Skuespillerne melder seg på i forkant, med arbeid de er aktuelle med. Arbeidet er gjennomarbeidet, men kanskje aldri vist for et publikum før? Værsågodkveldene er variert med monologer, scener, musikalinnslag, komedie og tragedie. Alt er lov, så lenge det er skuespilleren som er i fokus.

På slutten av kvelden åpner vi opp for publikums tilbakemeldinger og spørsmål. Det er også en faglig veileder tilstede for å sikre faglig tyngde. 23. april har vi med oss Andrea Bræin Hovig.

Det er et åpent arrangement med gratis inngang.

Vil du se på hva som rører seg av skuespillere og få et insider blikk på arbeidet?

www.vsgod.no

Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Vi ønsker alle kunstneriske utrykk velkommen, så lenge skuespilleren er i fokus. På slutten av visningen vil det være åpent for publikum og faglig veileder til å komme med kommentarer, konstruktive tilbakemeldinger og spørsmål.

Faglig veiledere er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring for å kunne hjelpe kollegaer videre i sitt arbeid!

“Det var en utelukkende positiv opplevelse å delta på Værsågod. Publikum møtte aktørene med varme og oppriktig interesse. Jeg håper flere scenekunstnere velger å bruke det strålende tilbudet som Værsågod er. Jeg deltar gjerne igjen!”

-Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen, aktør.

«Tenk at det finnes et sted i Oslo der skuespillere kan prøve ut nytt materiale for publikum i helt trygge omgivelser. Det er nyttig for skuespilleren og underholdende for publikum. Velkommen»

– Svein Tindberg, faglig veileder.