Blårollinger: Dovendyrboogie

blårollinger dates

Jakten på den forsvunne melodi

Det finnes sanger om de fleste dyr i verden, og dette vet dyrene selv om. Ja, de er faktisk ganske stolt av sangene sine, noe som også gjelder for det koselige Dovendyret Doris.

Krisen er da stor når Dovendyrets helt egen sang plutselig er borte! Hjelp! Hvor kan den ha tatt veien?! Bli med i jakten på den forsvunne melodi – hjelp Doris med å finne sin sang! Vi kommer til å møte den trivelige, myke Dovendyret Doris-dukken, samt andre ulike dyr som synger sine sanger. Her blir barn og voksne med og stemmer i – både kjente og nye fengende barnemelodier.

dovendyrboogie
Hilde Norland Gundersen og Espen Gjelstad Gundersen har reist rundt med denne musikkforestillingen i mange år, og bergtar ungene som tar aktivt del i forestillingen. Det blir mulighet for å hilse på Dovendyret Doris etter forestillingen. Dette er et prosjekt på barnas premisser, og hvor målet er barnas/ de voksnes deltakelse sammen med utøverne: derfor mange velkjente sanger. Kjent materiale representerer en slags forutsigbarhet som vi vet er bra for de små, samtidig som historien er helt ny og spennende for dem. Til sammen blir det en passe balanse mellom spenning og trygghet. Kjennetegn på ulike dyr er et annet element som bringes tydelig inn i musikkhalvtimen. Forestillingen har nemlig en rekke lydeffekter som gjør historien enda mer spennende, og barna blir aktivt med i en nysgjerrig søken etter melodien som ingen vet hvor er…

Passer for barn fra 1-7 år