OAAF klubb konsert: Electric Jalaba

jalaba

kjøp-billetter-buy-tickets

ELECTRIC JALABA
Electic Jalaba er et London-basert band som tar marokkansk gnawamusikk til en ny dimensjon. Det er et musikalsk møte mellom fire britiske, svært musikalske brødre, en italiensk-engelsk trommis ved navn Dave De Rose og Gnawamesteren Simo Lagnawi.

Bandet presenterer tradisjonelle sanger omhandlende mystiske kvinner, fargerike ånder, menn som kan dele hav og erobrere. Disse historiene veves sammen med enormt smittende rytmer, analoge effekter og vrengte gitarer, noe som skaper et uforglemmelig inntrykk og en magisk musikalsk reise.
I løpet av de siste seks årene har bandet spilt på noen av de største festivalene i Storbritannia og Europa; som blant annet Bestival, Latitude, Boomtown, Rockit (IT), Respect (CZK), ReReRiga (LVA) og på den marokkanske festivalen Mawazine.
Vi er sinnsykt stolte av å kunne presentere Electric Jalaba som en del av årets Oslo Afro Arts Festival!

Hør albumet deres «Merhaba» her: https://electricjalaba.bandcamp.com/album/merhaba

—————————————————————-
OSLO AFRO ARTS FESTIVAL (OAAF)
Oslo Afro Arts Festival (OAAF) er en pulserende musikkfestival som feirer Afro Arts: kunst og musikk med røtter fra tradisjoner og kulturer fra forskjellige land på det afrikanske kontinentet som foregår på Grønland i Oslo.

Festivalen er en fortsettelse av Zimfest Oslo, en zimbabwisk musikk- og kulturfestival som startet i 2014. Den tar sikte på å være en festival som vise den enorme bredden som finnes i afrikansk kunst- og kulturarv, og være en plattform for dette.
OAAFs program består av konserter, slampoesi, dansopptredener, filmvisning, workshops, forelesninger og arrangementer for barn og ungdom. I tillegg arrangerer vi et afrikansk marked med boder, mat, aktiviteter for barn og musikk.

OAAF jobber i tråd med FNs retningslinjer for «anerkjennelse, rettferdighet og utvikling» gjennom å fremme respekt, beskyttelse og oppfyllelse av alle menneskerettigheter og grunnleggende frihet for mennesker med afrikansk opprinnelse.
Disse målene utfordrer samfunnet til å sette fokus på å anerkjenne folk med afrikansk opprinnelse og deres betydelige bidrag til verdenssamfunnet, å foreslå konkrete tiltak for å fremme deres fullstendige inkludering, og bekjempe alle former for rasisme, rasediskriminering, fremmedhat og intoleranse.
På bakgrunn av dette vil OAAF arbeide for å skape en åpen og inkluderende festival hvor afrikansk kultur kan oppleves gjennom kunst, musikk, mat, diskusjon, informasjon og samhandling. Videre ønsker vi å bidra til å styrke den internasjonale musikkscenen i Oslo og inspirere musikere til å samarbeide på tvers av etnisk, kulturell og religiøs tilhørighet.