Barnas søndag: “Askeladden som kappåt med trollet” Campingkompaniet

Campingkompaniet presenterer
“Askeladden som kappåt med trollet”
(Regi: Erik Bauck Bårdstu)

Versjon 2

dørene åpner kl. 13:00
forestilling kl. 14:00
gratis inngang

De fleste har vel hørt eventyret om Askeladden. Det handler om den yngste i en søskenflokk som ingen har så stor tru på, men som likevel, mot alle odds, lurer det slemme trollet og redder familien sin. Eller handler det om Askeladden som må ta konsekvensene av å ha eldre søsken som egentlig burde ha lært å stå opp for seg selv for lenge sida? Eller handler det om et uskyldig gammelt troll som opplever å få hagen sin invadert av fremmede? Snakker vi egentlig grove brudd på eiendomsretten her? Vi får se.

Campingkompaniets “Askeladden som kappet med trollet” er en familieforestilling beregnet på barn fra 4 år og opp. Den er full av farger, fjær og fjas, og varer ca 30 min.