Værsågod – 10. september

vsgod september

Hjertelig velkommen til høstens første Værsågod!

Det er fortsatt mulig å søke om plass i programmet gjennom våre hjemmesider www.vsgod.no

Programmet blir oppdatert fortløpende.

Kveldens faglig veileder: Frank Kjosås

Værsågod er bare kjærlighet. Kjærlighet til skuespillerne på scenen og til faget. Værsågod er til for å støtte utøverne i deres arbeid og alle skal gå hjem med verdifulle innspill for videre utvikling.

Alle kunstneriske uttrykk er velkomne. Du kan ta med arbeidet ditt til Værsågod-scenen enten det er en monolog, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. Materialet skal være godt bearbeidet, men behøver ikke å være «ferdig».

Når visningen er over deler publikum sine refleksjoner og kommer med spørsmål. Deretter får faglig veileder ordet og gir konstruktive tilbakemeldinger og innspill. Værsågod er gratis for både aktører og publikum.

DATOER OG VEILEDERE HØSTEN 2019:

10. september – Frank Kjosås

8. oktober – Ulla Marie Broch

12. november – Mariann Hole

Tidligere faglige veiledere: Fridtjov Såheim, Anne Kokkinn, Thorbjørn Harr, Line Verndal, Trond Fausa Aurvåg, Ellen Horn, Lena Kristin Ellingsen, Stig Henrik Hoff, Per Christian Ellefsen, Henrik Mestad, Kjersti Elvik, Rolf Kristian Larsen, Cecilie Mosli, Svein Tindberg, Håvard Bakke, Ingrid Bolsø Berdal.