Kampenjazz konsert: PLATESLIPP Hans Kjorstad: «Vendingo utta’om råket»

Hans Kjorstad

Søndag 8. september kl. 20.00 – PLATESLIPP: Hans Kjorstad «Vendingo utta’om råket»

Hans Kjorstad: fele, Frode Haltli: akkordeon, Håkon Thelin: kontrabass, Jan Martin Gismervik: trommer og vibrafon

Foto Knut Utler

kjøp-billetter-buy-tickets

Denne kvelden slippes Hans Kjorstads album «Vendingo utta’om råket». Dette er den første skiva felespilleren og jazzmusikeren Kjorstad gir ut med egne komposisjoner. Musikken er melodiøs, dynamisk og med stadig skiftende uttrykk. Den kan meget godt også oppleves som filmatisk.

Verket som framføres er framført offentlig kun én gang tidligere, på Victoria i juni 2017. Musikken tar utgangspunkt i sangbare melodier og utforsker derfra form, melodier og harmonier, pakket inn i varierende harmonisk språk og formprinsipp.

Sjekk ut vendingene!

Billetter her

kampenjazz.com